2017. július 1., szombat

Vadiúj török széria lesz a kedvenc sorozatod

Az új török sorozat középpontjában egy fiatal rendőr és egy felsőosztálybeli lány szerelme áll, ám a történetet a rengeteg bűntény, árulás és ármánykodás viszi előrébb. A 2017 július első hetében műsorra kerülő Piszkos pénz, tiszta szerelem című török széria hétköznap esténként kerül képernyőre az Izaura TV műsorán.

Piszkos pénz, tiszta szerelem


A történetről spoiler nélkül még annyit árulhatunk el, hogy egy gyilkosság nyitja meg az események sorát, melynek két áldozatát látszólag semmi sem kapcsolja össze. Egyikük egy gazdag üzletember, másikuk egy szegény tanítónő, mellesleg egy rendőrtiszt jegyese. A kedvesét elvesztő nyomozó kettőzött erővel veti magát az elkövető után, miközben találkozik a másik áldozat Rómában élő, ékszertervezőként dolgozó lányával. Ettől kezdve a sorsuk összeforr és rengeteg nehézségen át kerülnek egyre közelebb egymáshoz. 

Napjainkban vetített egyéb török sorozatok a magyar tévékben

  • Fatmagül
  • Szulejmán
  • A szultána
  • Megtört szívek
  • stb.
A fiatal szerelmeseket török sorozatsztárok alakítják. A rendíthetetlen nyomozó szerepében Engin Akyüreket láthatjuk, míg szerelmét Tuba Büyüküstün alakítja. Előbbi a Fatmagül széria Kerimjeként nap mint nap látható a televízióban, de a női főszereplő sem ismeretlen a hazai sorozatrajongók körében, az Egy ellopott élet című akciófilm sorozatban láthatták.



A TV2 csoport úgy döntött, hogy ezt a sorozatot főműsoridőben, az esti sávban vetíti az Izaura TV-n. Azt egyenlőre nem tudni, hogy mekkora nézettséget hoz, de a sorozatbarátok feltehetőleg szívesen kapcsolnak majd erre a csatornára az izgalmas romantikus történet miatt. Akkor majd kiderül, hogy nem lett-e volna jobb helye az országos lefedettségű TV2-n...

Bármiben lefogadom, hogy a Piszkos pénz, tiszta szerelem a török sorozatok kedvelőit minden este a képernyő elé fogja ültetni. Azok is szeretni fogják, akik az izgalmas, romantikus filmeket, sorozatokat kedvelik.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése